fredag den 30. november 2012

Bedst og værst i Nyborg - Stine og Amalie

Bedst og værst i Nyborg


Bedst ved Nyborg

Volden
Vi oplever Volden som den bedste del af Nyborg. Det er et rigtig godt samlingspunkt. Om sommeren, hvor mange går en masse ture, samtidig med at der også er "Den Grønne" hvor der bliver afholdt en masse koncerter. Om Vinteren er der også mange der opholder sig på volden, når der er kommet is på søen.

Slipshavn
Slipshavn er et smukt naturområde, hvor der er rig mulighed for at gå nogle rigtig skønne ture. Samtidig et der et dejligt dyreliv om sommeren, som tiltrækker mange børnefamilier. Området ligger lige ud til havet, hvilket gør at mange fiskere mm. også benytter sig af området.


Værst ved Nyborg

plænen ved Knudshoved
Det værste ved Nyborg oplever vi som værende plænen ved Knudshoved. Dette består udelukkende af et stort, tørt græsområde og egentlig ikke andet.

den gamle togstation
Den gamle togstation forekommer at være et meget øde sted, hvor der ikke sker noget som helst. Stedet har stået tomt i rigtig mange år, og det har ikke nogen egentlig funktion. Den gamle togstation er Kommunens ejendom, og det er står dermed i deres magt at gøre noget ved stedet. Nyborg Kommune bør overveje om det enten er mest hensigtsmæssigt at rive hele bygningen ned eller om man skulle overveje at renovere den, så den kan bruges til et eller andet brugbart.


- Stine og Amalie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar