fredag den 30. november 2012

Anne og Bolette på farten på banegårdsallén - Bedst og værst i Nyborg

Anne og Bolette på farten på banegårdsallén:

Her har vi valgt et billed af et stort areal, kaldet "cirkuspladsen", som er et rigtig grimt sted, når kulden venter om hjørnet. Om sommeren har de lettere ved at holde dette areal, da græsset er grønt og himlen er blå. Ligeså snart at det bliver vinter og efterår, kan man se bladene falde af træerne, sten, grimme buske, samt visne træer.
Vi har valgt dette billed, til at være et af de værste - da der mange steder i Nyborg er noget pænere.



Dette billed viser et pænere og mere færdigt billed af Nyborg, på banegårdsallén. Dette er en flot stenbelagt sti til banegården, som både henviser til cykler og gående. Der er plantet træer langs stien, som også finder sted på modsatte side. Og der findes bænke, skraldespande - det er i det hele taget et "pænere" sted i Nyborg, som man har valgt at bruge flere ressourcer på.



Her ser vi igen et billed, bare tættere på banegården, som også er rigtig fint - men hvis man tager et kig på selve banegården og inden i banegårdscenteret, er det ikke noget at råbe hurra for. Denne banegård er lille, ingen butikker andet end en "seven elleven", i forhold til Odense og København. Det giver også god mening at deres er større og bedre, når de er en noget større by end Nyborg. Men selve banegården er rigtig fin og praktisk, og der findes kæmpe parkeringsplads til biler, cykler, samt busser. Pænere billed af Nyborg.


Her har den gamle jernbane ligget, som på ingen måde er vedligeholdt siden den lukkede ned. Der er utrolig grimt og beskidt, og som sagt på ingen måde vedligeholdt. Der ligger store grusbunker, gamle jernbanespor og halvt græs/halvt grus og sten. Den ligger også ved banegårdsallén ud mod Mc.Donalds og Mango, så hvis man er cyklende, gående eller kørende, er det ikke et særlig attraktivt at tage et kig derhen. Fra banegårdens parkering kan man også se lidt af det, hvilket ikke gør Nyborg pænere. Vi synes man bør ændre eller afspærre området, eller evt. investere penge i en bygning eller andet, som kunne give dette sted noget mere liv. En af de værste steder i Nyborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar