mandag den 3. december 2012

Hyldst til La Chica butikken og dens personale


Hyldst til La Chica butikken og dens personale.

Jeg vil gerne give en ros til personalet i butikken La Chica. I har en fantastisk imødekommelse når man kommer ind i jeres butik. Man er altid velkommen, og kan man ikke passe trøjen man købte den anden dag, bytter i med et smil. Det er rigtig god kundeservice, og man får lyst til at kommer igen.

Butikken er meget imødekommen, når man kommer gående ned ad gaden, kan man ikke undgå at skulle kigge på tøjstativerne på gaden, for at se om der er noget for ens smag, eller et tilbud man bare må have.

Vinduerne er store og udstillet med dukker med det nyeste tøj, og smarte sæt til årstidens mode. På vejen ind i butikken, er der også tøj så man hele tiden har noget at kigge på. Så snart man træder ind i butikken, bliver man mødt med musik, lys, flot butik, masser af tøj og et venligt personale. Butikken er indrettet overskueligt, med tøj langs væggene, og så et par borde og stativer i midten, som man kan gå rundt om, så man kan se det hele. Det er en dejlig overskuelig butik, som ikke er rodet men til at finde rundt i, og nemt kunne blive fristet til at købe sig fattig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar